Start Tour
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte!
1 2 3 4

Bedrijfsuitje

Op zoek naar een bijzonder avondje uit met uw collega's, vrienden, zakenrelaties of familie? Dan bent u bij Playcenter Giethoorn aan het juiste adres. 

Onze groepsarrangementen combineren spel, spanning en culinaire verrassingen tot een bijzondere ervaring in een stijlvolle ambiance. Zo leren uw collega's, vrienden of familie elkaar eens op een heel andere manier kennen! 

Wij bieden u groepsarrangementen op maat aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een arrangement bij ons te boeken, waarbij u na een heerlijk buffet iedereen voorziet van 20 euro aan speeltegoed. Natuurlijk voorzien onze medewerkers de gasten tijdens het bezoek aan ons casino van hapjes en drankjes. 

Deze arrangementen kunt u ook combineren met bijvoorbeeld een rondvaart in het waterrijke Giethoorn of een bezoek aan een museum. 

Informeer naar de vele mogelijkheden!
 

PROEF DE SFEER
EN GASTVRIJHEID

Slot Machine, bekijk er meer op www.commentsjunkie.com/slots.shtml

Acties

Acties bij Play Center Giethoorn Regelmatig verrassen wij onze gasten met een leuke actie. Wat dacht u van het Rad van Avontuur, waarmee u kans maakt op leuke geldprijzen? Of onze kraslotenactie met 'altijd prijs'? Daarnaast maakt u altijd kans op een mooie geldprijs als de linked jackpot valt op uw automaat!

In de weekenden en op feestdagen hebben wij altijd een heerlijk buffet klaar staan en op doordeweekse dagen kunt u een keuze maken van onze vernieuwde menukaart. Of gaat u toch voor het 'Broodje van de week'?

Wilt u op de hoogte blijven van onze lopende acties en nieuwtjes, kijkt u dan eens op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Graag tot ziens bij Play Center Giethoorn!

Playcenter Giethoorn | Tel: 0521 - 36 00 10

Playcenter Giethoorn © 2019. Alle rechten voorbehouden. Website: Rootz*