Start Tour
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte!
1 2 3 4

KLANTENKAART!!!

Eenmaal in het bezit van onze klantenkaart kunt u aantrekkelijke punten sparen.
Zo krijgt u bij binnenkomst op vertoon van uw klantenkaart altijd 5 punten bijgeschreven.
Bovendien worden alle acties van het PLAY CENTER aantrekkelijker als u in het bezit bent van een klantenkaart.

ALGEMENE VOORWAARDEN KLANTENKAART
# PRIVACY 
Play Center Giethoorn behandelt uw gegevens strikt vertrouwlijk. Uw gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden tenzij er een wettelijke verplichting is. Uw gegevens worden vastgelegd in een bestand volgens de richtlijnen die het college Bescherming Persoonsgegevens voorschrijft. Dit bestand kan ook worden gebruikt om acties aan te bieden via de website tenzij u heeft aangegeven daartegen bezwaar te maken.
# Door gebruik te maken van de klantenkaart van Play Center Giethoorn geeft de kaarthouder te kennen in te stemmen met de algemene voorwaarden.
# Play Center Giethoorn aanvaard geen enkele aansprakelijkheid van verlies of diefstal van de klantenkaart.
# Play Center Giethoorn is gerechtigd om, onder voorbehoud van al haar rechten bij misbruik van de klantenkaart, per onmiddelijke ingang uw klantenkaart in te trekken en het tegoed aan gespaarde punten te annuleren.
# Play Center Giethoorn is gerechtigd om de klantenkaart programma in zijn geheel te wijzigen of te beeindigen.

Voor meer informatie over de KLANTENKAART kunt u altijd terecht bij de gastheren- en dames van PLAY CENTER GIETHOORN
 

PROEF DE SFEER
EN GASTVRIJHEID

Slot Machine, bekijk er meer op www.commentsjunkie.com/slots.shtml

Acties

Acties bij Play Center Giethoorn Regelmatig verrassen wij onze gasten met een leuke actie. Wat dacht u van het Rad van Avontuur, waarmee u kans maakt op leuke geldprijzen? Of onze kraslotenactie met 'altijd prijs'? Daarnaast maakt u altijd kans op een mooie geldprijs als de linked jackpot valt op uw automaat!

In de weekenden en op feestdagen hebben wij altijd een heerlijk buffet klaar staan en op doordeweekse dagen kunt u een keuze maken van onze vernieuwde menukaart. Of gaat u toch voor het 'Broodje van de week'?

Wilt u op de hoogte blijven van onze lopende acties en nieuwtjes, kijkt u dan eens op onze Facebook pagina of volg ons op Twitter. Graag tot ziens bij Play Center Giethoorn!

Playcenter Giethoorn | Tel: 0521 - 36 00 10

Playcenter Giethoorn © 2019. Alle rechten voorbehouden. Website: Rootz*